Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Bastun på taket

  Ryfjället: gym, panoramabastu, relax, massage.... Wellness, helt enkelt.

  Bastu med utsikt åt alla håll, välutrustat gym och en liten avdelning för att bara vara, det är Ryfjället. Vår bästa utsikt har man också härifrån. Man ser genom de stora panoramafönstren ut över sjön och hela vägen till just - Ryfjället. Efter en hel dag på skidor i backne eller ängdspåret, eller en dag på skotern tycker vi du skall passa på att mjuka upp kroppen och njuta lite här!

  Panoramabastun ligger en trappa upp från Ryfjällsrummet, via omklädningsrummen. Från bastun har du utsikt i 360 grader, med fönster åt alla håll. Bastun är gemensam för damer och herrar och den är varm för våra hotellgäster mellan 15.30 och 19.30 varje dag.  Under den tiden kan också gäster som inte bor på hotellet komma och basta, kostnaden är 75,- inkl handduk och tillträde till gym.

  Vårt gym ligger i Ryfjällsrummet och där hittar du massor av sätt att träna din kropp. Vi har skivstång med lösa viktskivor, med tillhörande bänk. Det finns en roddmaskin med mätare för tid, avstånd etc, en cykel med massor av olika träningsprogram och pulsmätare, hantlar, sit-up-bräda, SkiersEdge för benträning samt inte minst en PowerPlate. PowerPlate är ett redskap för accelerationsträning. I korthet en vibrerande platta som man gör olika övningar på. Mycket effektivt och väldigt skonsamt för leder och ligament. Vill du träna på PowerPlate hämtar du en speciell kabel i receptionen och får en snabb instruktion. Boka gärna en tid för en mera utförlig instruktion på plattan - det lönar sig.

  Vi kan också erbjuda massage vid förbokning. Tinas Massage & Muskelbehandlingar lossar de tuffaste knutarna i ömma skidåkarkroppar. Ring eller skicka sms till Tina direkt: 070-53 99 560.

  Slappnar av gör du i relaxdelen av Ryfjällsrummet. Ta lite kallt vatten att dricka efter träningspasset eller bastun, se ut över fjällen och njut! Du kan boka hela avdelningen för ett privat sällskap - ring oss på 0954-10420 för förslag!