Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Vila Bohuslän utsikt

  Villa Bohuslän - med gott om plats.

  Villa Bohuslän har ett fantastiskt läge med vidunderlig utsikt över sjön Gäutan och Ryfjället. Det är ett riktigt hus som rymmer många: här finns fyra sovrum! Ett av de bästa boendena i Tärnaby, Lappland!

  Här ryms hela familjen

  Villa Bohuslän har hela fyra sovrum och åtta riktiga bäddar. Är man fler (företrädesvis fler barn) finns det också två extrasängar. Huset har ett stort vardagsrum med gott om sittplatser, ett fullt utrustat kök, gott om utrymmen för bagage, skidförvaring och inte minst tork- och tvättmöjligheter. Här finns ett badrum och en separat toalett. 

  Kanonbra läge

  Till Anjaliften och skidåkningen är det en kort promenad på dryga 200 meter. Till Tärnaby Fjällhotell (med skidshop, restaurang, pub, afterski, liftkortsförsäljning) är det ytterligare 20 meter. I det närmaste ski in/ ski out, alltså. Tomten har gott om parkeringsmöjligheter och rymmer 3-4 bilar. Utsikten från den platsbyggda utemöbeln är fantastisk och på andra sidan vägen startar såväl skoterled som skidspår (sjöspåret). Av alla tänkbara lägen i hela Hemavan Tärnaby är detta ett av de absolut bästa!

  Boka Villa Bohuslän direkt - det är populärt! Ring 0954-10420 eller boka online via vår bokning.