Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 

  Traditionerna här hos oss - mys för hela familjen.

  På jul firar vi jul, på nyår firar vi nyår och på påsk firar vi påsk. Inget konstigt med det. Det som skiljer oss från andra är att vi gör det med en personlig ton, småskaligt och med målet att det skall vara välkomnande och hemtrevligt. Det skulle kunna varit hemma hos dig, bortsett från att du slipper göra jobbet.

  Julen hos oss är precis som på vykort. Vitt utanför och mysigt inomhus. Granen finns, ljusen finns och för det mesta hittar man godis här och var.

  Nyårsfirandet är mer familjärt än högtravande och vi fokuserar på god mat och trevlig samvaro. Den som söker nattklubbstryck och house-dj skall inte välja oss för sitt nyårsfirande.

  På påsk firar vi med all den goda maten, väldigt mycket snö för det mesta och trevliga aktiviteter. Lite skattjakt på ägg till exempel. Barnen är i centrum, med egen after-ski, lekar och en del hyss.

  Vi är med andra ord ganska traditionella i på Tärnaby Fjällhotell. Vi tror att det finns anledning att fira de klassiska högtiderna och gör vad vi kan för att du skall kunna njuta så mycket som möjligt. I korthet tänker vi att du skall vila och njuta och vi tar hand om resten.

  Julbordet, nyårsfirandet, påskpysslet. Det mesta av vad du förväntar dig av de stora högtiderna hittar du hos oss. Skillnaden mot hemma är att du slipper stress och jäkt och du har en vidunderlig natur med massor av snö och riktiga fjäll att njuta av. Passa på att fira en högtid hos oss - mys med nära och kära och njut av lugnet!