Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 

  Tärnaby - här blir man bra.

  86 och 42

  Så många världscupsegrar tog Ingemar Stenmark och Anja Pärson under sina karriärer. Är Tärnaby bäst i världen på att få fram alpina åkare i världsklass? Kanske är det så. Flera av världens bästa åkare väljer i alla fall att träna här. Ägnar du dig åt alpin racing och inte har provat att träna i Tärnaby är det nog dags. Det är här mästarna formas. Ägnar du dig åt löpning, längdåkning eller cykling är det också Tärnaby du skall välja. För miljön, för utmaningen, för kunskapen om vad man behöver efter en lång dag med hård träning.

  Alpint, Längd, Snowboard? - Training Camp är svaret!

  Att träna i Tärnaby är inte bara att känna historiens vingslag från Ingemar Stenmark, Stig Strand och Anja Pärson. Det är också att vistas i en miljö som är så utmanande och inspirerande att det nästan är omöjligt att inte vilja kämpa hårdare och mer. Vintertid har vi antagligen Sveriges (världens?) mest effektiva alpina träning i Ingemarbacken. Tillsammans med riktigt bra längdspår på spårstadion Vikmyra och en magisk löpterräng under barmarksperioden är vi nog så nära man kommer ett träningsparadis. Vi kan träningsläger.  

  Med många års erfarenhet av träningsläger och tävlingsverksamhet vet vi vad som krävs för en effektiv vistelse. Bra mat som är god och innehåller det en idrottare behöver, närhet till backen, spåret eller stigarna, bra möjligheter till återhämtning i sköna sängar, i bastu och gym och inte minst en personlig service. Det krävs och det levererar vi, varje gång. Många av våra Training Camp-gäster kommer år efter år. Det är givetvis ingen slump.

  Boka in din träningsgrupp du också! Oavsett om det gäller alpin träning på försäsongen, längdläger eller eltt löpargäng Vi hoppas att liften öppnar till månadsskiftet oktober/november, längdspåren i november och löpa kan man ju faktiskt göra året runt. Vi står redo med sängar, mat och trivsel! Priser och villkor får du när du ringer till oss! Välkommen med din bokning på telefon 0954-10420 eller maila till oss på reception@tarnabyfjallhotell.com.

  Behöver du tränare?

  Har du behov av tränare eller ett färdigt läger? Vi hjälper dig med det också! Vi samarbetar med flera olika tränare och arrangörer av läger inom såväl längd som alpint och löpning. Se här nedan bland våra referenser exempelvis.

  Priser och villkor?

  Har du funderingar kring läger, träning och liknande? Ring oss direkt så hjälper vi dig! Ring receptionen: +46 (0)954 104 20, eller maila på reception@tarnabyfjallhotell.com.

  Mer info?!

  Längd

  Här hittar du längderbjudandet!

  Backe

  Här hittar du erbjudandet för alla som tränar i backen!

  Referenser:

  Har vi bästa träningskonceptet i Sverige? En del tycker det. Vi har samlat några synpunkter från våra gäster här:

  Gäst/grupp: Alpine Ski Pool, Jonas Lind

  Tidpunkt: november 2009

  Produkt: boende i lägenhet, helpension 

  "Vår plan var att åka till Österrike, (Mölltaler Gletscher), men efter moget övervägande valde vi istället att åka till Tärnaby. Det självklara valet för oss var Tärnaby Fjällhotell, med boende i lägenheter och frukost, lunch och middag i hotellets restaurang. Vi ångrar inte en sekund att vi valde Tärnaby! Servicen har varit i världsklass, man blir väl omhändertagen, och behöver man någonting så blir det alltid fixat.

  Maten har varit kanonbra, nybakat bröd vid varje måltid, buffé så även de hungrigaste skidåkarna kan bli mätta och en mysig bar med öppen spis att ta med sig kaffekoppen till...

  Det viktigaste är dock skidåkningen. Hotellet ligger vid liften, 10 meter från Anjabacken. Att skidåkningen är bra och att det ger resultat att träna i Tärnaby behöver man inte tvivla på.

  Jag vill gärna rekommendera Tärnaby Fjällhotell för träningsläger, man blir inte besviken!"

  Jonas Lind, Alpine Ski Pool, www.alpineskipool.com

  Gäst: ANEGA SKI TEAM, Anthony Rolland

  Tidpunkt: November 07, 08, 09

  Produkt: boende i lägenhet och hotellrum med helpension

  "There is a good reason why the ANEGA team comes back to Tärnaby Fjällhotell each autumn. The team has been travelling all around the world for several years now, organizing racing and camps in summertime. There needed to be a camp which would be the climax of our summer and autumn preparation and this is where Tärnaby and Tärnaby Fjällhotell come into play.

  Racers and coaches agree that the accomodation fits perfectly for a good training and well-deserved rest after the ski sessions. Tärnaby Fjällhotell is just next to Anjabacken and Ingemarbacken which puts training at your fingertips.

  The atmosphere with all different teams is incredible and hotel's staff is competent and always welcoming.

  If there are places where ski-racing lives, Tärnaby Fjällhotell is surely one of them!"

  Best regards, ANEGA Ski Racing,  www.anega-skiracing.com