Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 

  Gruppresor till Tärnaby.

  Om man planerar en gruppresa är Tärnaby ett oerhört starkt alternativ!

  Sommar, höst, vinter och vår har alla sina speciella attraktioner och det finns alltid roliga och intressanta saker att göra i Tärnaby. Det kan vara bussresor (kanske på hösten - ruskaresor som de säger i Finland) eller andra typer av gruppresor.

  Med Tärnaby Fjällhotell som bas bor du precis vid fjället, har oerhört nära till enkel vandring, fiske, paddling, promenader eller andra aktiviteter. Alltid med lika storslagna vyer. God mat, bastu med utsikt och personlig service är också en viktig del i vårt erbjudande. Vi gör specialpaket till grupper efter önskemål. Givetvis kan vi anpassa paket efter färjetider, dagsetapper eller andra önskemål.

  Är du arrangör och vill ha Tärnaby som en del i ett paket med flera destinationer har vi flera bra rundturstips, vill ni stanna här flera nätter har vi bra aktivitetsprogram.

  Här nedan finns ett exempel med tre övernattningar:

  Dag 1: Ankomst mitt på dagen, incheckning, te/kaffe och smörgås väntar vid brasan, alternativt lunch. Världsmästarpromenad i Fjällvindens spår, Ingemarbacken och tillbaka mot hotellet via Anjabacken. Bastu (med utsikt) och nedvarvning, skönt att vara framme På kvällen är det 2-rätters middag i vår välrenommerade restaurang. Skön utsikt även från matsalen.

  Dag 2: Frukost. Alla gör sin matsäck och fyller sin termos för dagens äventyr. Gemensam transport till foten av Gurkfjället. Vandring upp mot kalfjället och toppen av Gurkfjället. På vägen gör vi upp eld, kokar kaffe och njuter av utsikten och alla färger. På första fikat har vi med oss nybakade bullar. När toppturen avklarad tar vi en paus till medhavda matsäcken. Skön vandring i nedförsbacke och på platt mark hela vägen tillbaka till hotellet. Vi passerar sandstrand, hängbro och fors. Bastu och välförtjänst vila hemma. 3-rätters middag med lokala råvaror. Puben öppen.

  Dag 3: Frukost. Alla gör sin matsäck och fyller sin termos för dagens äventyr. Gemensam transport till samernas heliga fjäll Atoklimpen. Kunskap, kultur, natur och skön vandring på samma dag. Bastun är åter varm efter ytterligare en skön dag i fjällen. 3-rätters middag i matsalen. I puben spelar vi skön musik, vandringsmusklerna mjuknar upp igen och får chans till dans!

  Dag 4: Frukost och avresa.

  Välkommen med din förfrågan!

  Vi har öppet alla dagar, året runt. Paketet här ovanför är bara ett exempel: vi erbjuder även fler aktiviteter som fiske med eller utan guide, helikoptertransport, samarbetsövningar, lekar utomhus, konstnärsbesök, hantverksvisningar, löpträning med guide, svampplockning med guide, etc etc.

  Kontakta oss redan idag med din förfrågan så gör vi ett förslag till dig! Ring +46 (0)954 10420 eller maila: reception@tarnabyfjallhotell.com!