Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Medarbetare på Tärnaby Fjällhotell:
  Tommy Abrahamsson, Styrelseledamot

  En Sorseleson att räkna med, Tommy Abrahamsson, är ledamot i styrelsen på Tärnaby Fjällhotell AB sedan början av 2016. Tommy är gammal skidåkare som tävlade för Tärna IK Fjällvinden innan han avslutade sin tävlingskarriär och blev tränare och instruktör, bland annat i USA. Har sedan jobbat med turism och destinationsutveckling åt bland annat SkiStar och Holiday Club i Åre och Sälen. Numera är Tommy VD för Nolia med mötesplatser över hela norra Norrland. Åker fortfarande bra, om någon undrar.

  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Jan Roy, Styrelseordförande

  Ordförande i styrelsen för Tärnaby Fjällhotell AB sedan början av 2016. Jan har lång erfarenhet från näringslivet och i synnerhet av besöksnäringen. Bland annat har han varit koncernchef i Parks & Resorts Sweden AB med kända attraktioner som Kolmården, Gröna Lund, Furuviksparken, Acquaria och Skara Sommarland. Numera är Jan aktiv som rådgivare och styrelseproffs, bland annat i konsultföretaget Kairos Future - och i Tärnaby Fjällhotell.

  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Lovisa Carlsson, Allt möjligt..

  Lovisa är en söderböna som inte backar för att ta ton. Pluggar i Umeå, och har gjort två säsonger i Tärnaby tidigare. Jobbar lite då och då när studier, väder och CSN tillåter. Vi gillar Lovisa, eftersom hon är en väldigt tydlig person. Man vet vad hon tycker, ganska omgående... Dessutom är hon duktig. Också.

  Telefon: 0954-10420
  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Jack White Gårdstedt, Musik etc

  Jack är från Göteborg. Egentligen behöver man inga fler beskrivningar, det är på något sätt fulländat där... Jack är vår hustrubadur - en ärofylld sysselsättning. När han inte underhåller med sin gitarr är han kanske i restaurang Backfickan och serverar eller säljer en öl vid bardisken. Kunnig kille, som sagt. Göteborgare...

  Telefon: 0954-10420
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Märta Dahlin, Frukost/Lunch

  Märta kom till Tärnaby från Göteborg! Bara en sådan sak! Bortsett från den helt outstanding bakgrunden är hon en vass frukost- och lunchvärdinna. Effektivitet är Märtas mellannamn. Bella heter hennes hund. 

  Telefon: 0954-10420
  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Hans Simu, Handyman

  Timmermannen Hans är vår skickliga handyman. Finns det en utmaning finner han en lösning. Att han är en skicklig slöjdare och att han är både trummis och bluestokig är en bonus. Gillar att bygga saker och tycker att man med fördel kan äta två luncher: en liten med soppa och lite senare en mera stadig. Klok man.

  Telefon: +46 (0)954 104 20
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Erica Simu, Diverse finurligheter

  Erica är riktigt finurlig. Hon är en av dem som ser till att det blir ordning och reda. Att det blir rent och snyggt. Att allt som behövs finns. Det är Erica som ser till att det funkar, helt enkelt. Erica har gjort det mesta i branschen, dessutom gillar hon att sjunga och gör det i Tärnakören. Hon jobbar del-/halv-/heltid i lite olika variationer och vi är glada när hon gör det!

  Telefon: +46 (0)954 104 20
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Oskar Filén, Kökskille

  Oskar kom till oss i mitten av januari 2015. Ung och stark och gillar att åka skidor. Kan inte bli bättre, tänkte vi. Vad vi inte hade gissat var att han var duktig i köket också. Tar egna initiativ, är snabb och glad. såpnt som man gillar på en arbetsplats ni vet. Oskar gillar toppturer också om ni undrar....

  Telefon: 0954-10420
  E-post: koket@tarnabyfjallhotell.com
  Marcus Landström, Restaurang

  Marcus är en iller i restaurangen. Helt plötsligt kan han bara stå bredvid en och säga: har du något meer jag kan göra? Det gillar man att höra. Dessutom är han en fena på snowboard och traskar gärna uppför för att få de bästa åken. Splitboard heter det visst, men den är inte trasig. Det skall vara så...

  Telefon: 0954-10420
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Madelen Lövström, Lite av allt...

  Madde gör mängder av olika saker. Lite här, lite där. Ofta hittar du henne med en dammsugare eller i telefonen i receptionen. Eller i matsalen. Ibland. Vanligaste svaret från Madde är "Okey!". Det är ett himla bra svar, på det mesta faktiskt!

  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Gustaf Lindgren, Housekeeping

  En riktig tärnabo. Trygg och lugn, och en riktig arbetsmyra. Pausar ett år av journaliststudierna och säsongar hemma i Tärnaby. Det är vi riktigt glada över! 

  Telefon: 0954-10420
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Jonathan Lundberg, Kock

  ständigt på hugget i köket, både högt tempo och hög kvalitet. Så funkar Jonathan. Från Nordmaling... Märkligt. I vilket fall som helst, en riktig klippa. Glad och pigg, energinivån ökar i takt med trycket i köket. Go gubbe, som man säger i Göteborg.

  Telefon: 0954-10420
  E-post: koket@tarnabyfjallhotell.com
  Jimmie Lannér, Köksmästare

  Jimmie är ett riktigt klipp. Med lång branscherfarenhet och bakgrund som  bland annat Nobelkock,  lärare och krögare är Jimmie en riktig allroundspelare. Att han är skåning innebär bortsett från vissa språksvårigheter att vi kan förvänta oss passion för mat. På pricken som vi vill ha det.

  Kolla in Jimmies blogg!

  Telefon: 0954-10420
  E-post: koket@tarnabyfjallhotell.com
  Sara Karlsson, Reception

  Sara är egentligen arkeolog. Om hon tycker att vi andra är museiföremål skall vi låta vara osagt, men sedan 2005 är hon en klippa i vår reception. Fyra hundar, en dotter och en äventyrlig man har gjort Sara till en tålmodig person. Klok var hon redan innan. Nu är hon dessutom mer eller mindre hjärtat i verksamheten på hotellet.

  Telefon: +46 (0)954 104 20
  E-post: reception@tarnabyfjallhotell.com
  Birgitta Corin, Hotellchef och VD

  Birgitta är från Göteborg med lång erfarenhet från hotellbranschen. Äger hotellet tillsamans med sin sambo H-P Carlson och började driva det hösten 2004. Gillar att vara ute i den härliga fjällnaturen, men längtar inte sällan till Bohuslän. Vilket ju är fullt begripligt - där är vattnet salt. 

  Telefon: 0954-10420
  E-post: birgitta.corin@tarnabyfjallhotell.com
  H-P Carlson, alt-mulig-mand

  Marknadsansvarig och allmän "allt-i-allo" är H-P Carlson. H-P heter egentligen Hans-Peter,  är från Göteborg precis som hans sambo och kompanjon Birgitta. H-P äger hotellet tillsammans med Birgitta. Glömmer lätt bort saker och är allmänt entusiastisk.

  Telefon: 0954-10420, +46 (0)708 980 395
  E-post: h-p.carlson@tarnabyfjallhotell.com
  Annie Larsson, Yogi

  Annie är från Grebbestad i Bohuslän. Det är en enorm merit i sig. Hon är dessutom sjuksköterska, yogaisntruktör och jättesnäll. Därför är vi väldigt glada att hon vill jobba här hos oss. Annie gillar att lära sig nya saker och gör det mesta här, precis som alla vi andra. Kul!

  E-post: info@tarnabyfjallhotell.com
  Tina Shepherd, Diverse