Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Hotellet och lägenheterna, Laxnäs

  Lägenhetsboende med självhushåll i Tärnaby.

  Vi hyr ut lägenheter för självhushåll i nära anslutning till Tärnaby Fjällhotell (Laxnäs-lägeheter) och ovanför Linbanan i västra delen av byn (Anna- och Maria-lägenheter), nära Tullen och Fjällbyn. Båda områdena har mycket bra lägen precis vid skidåkningen och fjällaktiviteterna. Alla lägenheter är privatägda och kan därför se lite olika ut.

  Boka din lägenhet online! Hittar du inte det du söker, kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

  Laxnäs-lägenheter

  Alla Laxnäs-lägenheter är renoverade under perioden 2008 till 2011 och är riktigt fräscha. Lägenheterna har privata ägare och de kan därför variera lite i utseende och inredning, men standarden är hög på samtliga.

  Alla hus har ett eget skidrum och alla lägenheter ligger i söderläge med balkong eller uteplats. Parkering finns vid respektive hus och alla hus ligger med direkt anslutning till Anjabacken, och kan nås med skidor även från Ingemarbacken.

  På sommaren är det enkelt att utnyttja fjällen - husen ligger på Laxfjällets sluttning. Den röda Laxfjällsleden som leder upp till toppen passerar precis förbi. Du tar på kängorna och har härlig vandring rakt utanför dörren, och fiske eller paddling i sjön strax nedanför! I online-bokningen kallas området ibland för Tärnaby East.

  Anna- och Maria-lägenheter

  Vi hyr också ut lägenheter med otroligt fint läge vid Linbanan i Tärnaby. Här bor du högt och fritt och har Hassebacken och Linbanan på ett stenkasts avstånd. Gillar du längdåkning eller att köra skoter är det mycket nära till spår och leder. Även här är lägenheterna privatägda och de kan skilja sig åt lite i utrustning och utseende. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. I online-bokningen kallas området ibland för Tärnaby West. Avståndet från Tärnaby Fjällhotell, där incheckning etc sker, är cirka 2 km.

  Boka din lägenhet online! Hittar du inte det du söker, kontakta oss direkt så hjälper vi dig!