Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 

  Våra såser!

  Vi gör såserna i vårt restaurangkök precis som vi gör när de skall serveras till våra gäster i matsalen. Det är ju så vi vill att de skall smaka. Vi använder inga konstiga tillsatser eller hemligheter. Mathantverk och riktiga råvaror, så blir det bra.

  Sortiment

  Vi varierar lite efter säsong, men det finns tre såser som vi alltid producerar och säljer.

  Aioli

  Vår aioli är ingenting annat än vitlök, äggulor, färskpressad citron, rapsolja och lite kryddor i skön harmoni. Passar till allt om du frågar vissa här i köket...men är kanske ändå bäst till skaldjuren? Men prova till grillat kött, gärna kyckling!

  BBQ-såsen

  Vår egen BBQ-sås är bara grönsaker som vi röker. De kokas sedan med tomater och sedan mixas alltsammans. Vi kryddar med salt, peppar, vinäger och honung. Inget raffinerat socker, ingen "rökarom", inget konstigt. Grymt gott till grillat kött, givetvis till våra korvar också. Fantasin sätter gränserna: prova till grillad fisk, eller kycklingsallad...

  Béarnaise

  Hela, inlagda dragonblad, äggulor och olja. Kryddor. Gott till kött, både grillat och stekt, men också till grillad fisk och till mängder av annan mat: våra korvar till exempel!