Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 

  Välkommen till oss.

  Vi söker för säsong- eller åretruntanställning:

  Hovmästare /

  servitris eller servitör med erfarenhet

  Vi är ett litet hotell vilket innebär att vi som jobbar här ofta har fler sysslor. Man har en huvudprofession, och därtill arbetar vi delvis även på andra ställen i huset. 

   

  KONTAKT!

  Maila Birgitta Corin, vår VD och hotellchef, på birgitta.corin@tarnabyfjallhotell.com

  Vi letar alltid efter bra medarbetare som kan bidra till glada och nöjda gäser!

  Skicka in din intresseanmälan redan nu med cv och en bra beskrivning av dig själv och varför du vill jobba hos oss! Kontaktuppgifter hittar du längs ner.

  Jobbar man hos oss är man utvald för att man är beredd att ge det lilla extra. Vårt viktigaste konkurrensmedel är vårt personliga och serviceinriktade bemötande - det är där vi måste vara bäst. Det gäller alla på hotellet, från receptionen till städet till frukosten till vaktmästaren. Alla måste vara intresserade av att ge våra gäster en bra upplevelse och ett bra bemötande. Känner du att det är någonting för dig är vi intresserade av dig! Gillar du dessutom natur, att vara ute i backen eller spåret, på fjället eller sjön och tycker om årstidernas tydliga växlingar här tycker vi att du skall titta på de jobb vi kan erbjuda. Välkommen med din ansökan!

  Normalt har vi rekryteringsbehov inför vintern (med start November eller Januari/februari) och inför sommaren med start i juni/juli. Du kan alltid skicka in spontana ansökningar om du längtar till en dynamisk arbetsplats med naturen rakt utanför dörren! 

  Söker du praktik? Hör av dig - så kan vi undersöka om det är möjligt!

  Hur fungerar det hos oss?

  Tärnaby Fjällhotell är ett personligt fjällhotell i världsmästarbyn Tärnaby. Vi erbjuder våra gäster en avkopplande vistelse året runt - där fjället, naturen och den goda maten är basen. Hos oss stannar man för konferens, skidåkning eller kanske bara för en avkopplande helg. Allt boende ligger vid backen med fin utsikt över sjön och fjällhorisonten.


  Det goda värdskapet genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar med glädje, noggrannhet och personligt engagemang. Vi är ett litet hotell, vilket innebär att alla medarbetare lätt blir engagerade i gästerna och i hela verksamheten.  Vi har öppet året runt med viss säsongsvariation i utbudet.

  Vi älskar gäster! Det är glädjen och möjligheterna varje dag som bidrar till att gästerna trivs och att vi trivs tillsammans. Vi utvecklar oss ständigt och vill alltid bli bättre. Alla som jobbar hos oss är delaktiga och avgör om vi lyckas eller inte. Det är därför viktigt att du gillar att göra det lilla extra så att gästerna får den upplevelse de behöver.