Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Super G-rum

  Hotellrummen hos oss. 

  I våra hotellrumTärnaby Fjällhotell bor du funktionellt, bekvämt och trevligt. Hela hotellet andas alpin tradition och en aktiv livsstil. Där är ledorden för vår verksamhet. Alla rum är renoverade i början av 2000-talet och vi tycker om dem. En våning har fått nya badrum 2015. Vi har rum i tre storlekar:

  • Slalomrum innehåller två sängar efter varandra, tv, telefon och badrum med dusch. Vissa har möjlighet till connecting door, så att två rum har förbindelse med varandra. Alla har utsikt över sjön och trådlös Internetförbindelse.
  • Storslalomrum är våra familjerum med en dubbelsäng (delbar) och två pullmanbäddar som fälls ner från väggen. Riktiga resårmadrasser även i pullmanbäddarna, givetvis. Tv, telefon, badrum med dusch, trådlöst Internet och utsikt över sjön.
  • Super G-rum heter våra större dubbelrum med dubbelsäng som går att dela, tv, telefon, badrum med dusch samt utsikt över sjön eller Anjabacken. Trådlös Internetförbindelse.

  Du kan alltid boka direkt på nätet i vår online-bokning. Paket och erbjudanden med mycket för pengarna hittar du i paketbokningen. Hittar du inte vad du söker, kontakta oss