Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Vägskylt

  Information om hotellet.

  Tärnaby Fjällhotell erbjuder boende, konferenser, pub, restaurang, café och trivsamma vistelser som andas alpin tradition och en aktiv livsstil! Hotellet byggdes i mitten av 60-talet och har allt sedan dess förvaltat Tärnabys stolta skidtraditioner och alpina historia både sommar och vinter.

  Läget är perfekt, 20 meter från Anjaliften och 250 meter från Ingemarbacken. Ski-in och ski-out är ingen reklamslogan hos oss. Det är en realitet. På sommaren är det 50 meter till sjön och Laxfjället börjar utanför dörren. Här har vi fjälläventyren inom räckhåll.

  Vi har: 36 hotellrum i olika storlekar: slalom, Storslalom och Super-G, Restaurang med allt möjligt gott, Pub med byns största tv-duk och bra musik, Konferenskapacitet för upp till 60 personer i huset, Panoramabastu på taket med en grym utsikt, Gym, Relaxavdelning med utsikt över sjön, Lounge med bibliotek och bar och Lägenheter för boende med självhushåll (ski-in/ski-out)!

  Vi har drivit hotellet sedan 2004 och det är fortfarande roligt! Varje år försöker vi hitta nya saker att förbättra eller förändra. Tidigare har vi bland annat kastat ut oljetankarna och installerat bergvärme - för både den långsiktiga miljöns och ekonomins skull. Nu släpper vi ut minimalt med koldioxid! Vi använder inga engångsprodukter (inte i badrummen heller) och vi prioriterar närproducerat och svenskt i köket. Det mesta görs med andra ord på riktigt här hos oss. Det senaste är att badrummen på receptionsplan är renoverade och numera har golvvärme. 

  Vi är anslutna till Petit Hotels - kedjan för de små hotellen med stora kök.

  Det vi aldrig ändrar på är vår övertygelse om att ett litet hotell med personlig service är väldigt trevligt. Vi hoppas att du håller med!

  Välkomna till Tärnaby Fjällhotell året runt önskar Birgitta Corin och H-P Carlson!