Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Rib-tur i Norge

  Norge - vår närmaste granne.

  Mo i Rana - närmaste staden

  När du är hos oss är det nästan synd att inte besöka Norge. Mo i Rana ligger fantastiskt vackert vid Ranfjorden och är vår närmaste stad, 11 mil från Tärnaby.

  Mo i Rana erbjuder bland annat ett stort utbud av shopping, ett par trevliga muséer, fantastiska vyer över hav och fjäll. Om du har möjlighet: ta dig tid att uppleva skärgården och fjordarna! Kanske en tur med båt över polcirkeln och in i Nordfjorden? Kanske en tur till Lunnefåglarnas ö Lovund i det yttersta havsbandet? Fiska torsk?

  Det finns massor av idéer och möjligheter. Bäst hjälp och mest tips får du hos turistbyrån i Mo.

  Mosjöen

  En gammal härlig "by" med stora delar av den äldsta bebyggelsen längs kajen bevarad. Värt ett besök bara av den anledningen! Hitta mer info på webben! Även här fiskar du och kan få fina fångster - framförallt längs älvarna som kommer från fjällen. Havsöringfisket i trakten hör till världens bästa.

  Kustriksvägen

  I Norge är vägarna inte alltid de bästa. Men att de är vackra är det inget tvivel om. RV 17 som går i kustbandet är en fenomenal upplevelse som man lätt kan ta del av med Tärnaby som utgångspunkt! Se info på Visit Helgelands webb!