Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Bröllopskalas

  Bröllop och Fest på Tärnaby Fjällhotell.

  Bröllopsfest

  Vi tar hand om ert bröllop! Hos oss hittar du bröllopslokalen, bröllopsmaten, boendet, underhållningen. Vi hjälper dig med bröllopstårtan, frisyren, transporten. I vårt nätverk finns också en oerhört skicklig och erfaren bröllopsfotograf. Kort sagt kan vi ta hand om hela arrangemanget om ni önskar. Vill ni dekorera själva får ni gärna göra det, vill ni ha allt ordnat går det precis lika bra.

  Livets högtider förtjänar en genomtänkt och festlig inramning. Ett bröllop skall vara ett minne för livet som ger energi, minnen och glädje i många år.

  På Tärnaby Fjällhotell har vi erfarenhet från massor av kalas, allt från stora bröllop med 100 gäster och 5-rättersmenyer serverade vid bordet till mindre arrangemang med buffé och jazzband i matsalen. Vi har goda samarbeten med lokala leverantörer av såväl blommor och brudbuketter som tårtor och frisyrer. Tärna Kyrka är en väldigt fin bröllopskyrka och vi har dessutom ett antal borgerliga vigselförrättare i närområdet. Vill ni gifta er på en fjälltopp, i skidbacken eller här hos oss på hotellet kan det också gå att ordna. På sommaren är den skira grönskan en fantastisk inramning till ett bra kalas. Ljuset som inte försvinner på hela natten gör också en sommarfest i fjällen här i Hemavan Tärnaby till ett speciellt minne.

  Förutom lokaler för middagar och festligheter kan vi också ordna boende för era gäster - allt från våra bekväma hotellrum till trivsamt boende med släkt och vänner i lägenhetshusen precis ovanför hotellet. Har ni en egen lokal här i trakten kan vi leverera maten. Vi ordnar catering med eller utan servering och dryck. Det mesta är möjligt!

  Delar av året, maj/juni och oktober till exempel, är det enkelt att abonnera hela hotellet en helg. Då blir det inte bara ett bröllop, utan en släktträff och ett härligt sätt att umgås. Det blir en mycket speciell gemenskap och ett stort minne för alla inblandade!

  Tveka inte att kontakta oss för ett förslag till ert bröllop - ring på 0954-10420 eller maila!

  Kalas, födelsedagar och annat festligt

  Vi ordnar gärna andra kalas än bröllop. Födelsedagar, förlovningsfester, examensfester, återträffar eller helt enkelt kalas för att det är så roligt med kalas! Maten, drinken, dekorationerna, festlokalen eller sånghäftena: vi kan ordna allt eller delar av det ni vill ha.

  Givetvis ordnar vi även catering om ni har en egen lokal, med eller utan servering och dryck. Vill ni har  lite aktiviteter och tävlingar fixar vi det också. Kontakta oss - ring 0954-10420 eller maila så fixar vi ett förslag till er direkt!