Boka boende online!

Boka smidigt hela Tärnaby Fjällhotells utbud av hotellrum och självhushåll.

Erbjudande:

  KALENDER Visa Hela 
  Vin och ost i restaurang Backfickan

  Mat, dryck och trevliga upplevelser. Årets Korvkorg 2016!

  Vår restaurang, Backfickan, är nästan hjärtat i hela anläggningen. Här serveras frukost, lunch och middag. Utbudet och öppettiderna varierar över året, men vid förbokningar erbjuder vi full service året runt.

  Frukost serveras oftast 7:30-9:00, ibland tidigare på vardagar (hör med receptionen när du checkar in).

  Lunch vardagar 11:00-13:30 och helgdagar 11:30-13:30. 

  Middagar  à la carte alla dagar 18-21.

  PIZZA  - vi gör supergod pizza på surdegsgrund med utvalda råvaror. Varje dag 12-21. 

   129 kr/st - äta här eller för avhämtning. 

  Vi arrangerar gärna din middag för födelsedagen, festen, företaget eller Bröllopet.  

  Självklart kan vi alltid ta emot sällskap, fester, grupper, konferenser eller vad man kan tänkas hitta på. Vid jul serverar vi vårt berömda, hemlagade julbord, på nyårsafton vår uppskattade nyårssupé och vi har givetvis egna menyer för såväl konferenser som bröllop.

  Ring 0954-10420 så hjäper vi till! Full service året om vid förbokning. 

  Våra duktiga kockar älskar att laga mat.  Vi lagar riktig mat, som köksmästaren Jimmie Lannér brukar säga. Vår filosofi är att vi skall använda så rena, naturliga och bra råvaror som möjligt, tillaga dem med omsorg och servera vad vi kallar för ärlig mat utan konstgjorda tillsatser. För oss betyder det att man inte tar genvägar, inte fuskar och inte heller överarbetar. En bra köttbit är liksom nog bra i sig själv, om ni förstår.

  Måltider här hos oss på Tärnaby Fjällhotell skall vara en källa till energi, återhämtning och njutning. Vi matchar maten med en riktigt bra dryckeslista som rymmer allt från våra favoriter från Côte du Rhône till Tärnabys riktigt goda vatten. Gott kaffe är viktigt, kanske en avec framför brasan i Vardagsrummet?